Flame Gel sytytysgeeli

Korkealaatuinen Flame Gel on savuton ja hajuton sytytysgeeli, joka syttyy tasaisesti ilman humahdusta. Tuote soveltuu grillihiilien, takan, saunan ja nuotion sytytykseen ilman imeyttämistä. Flame Gel sytyttää puut myös pintakosteina, joten se on eräretkeilijän hyödyllinen apulainen. Geeliä voi käyttää ulkotulena palamattomalla alustalla tai astiassa ja se soveltuu myös jätkänkynttilän palosydämeksi. Geeli on myös erinomainen hormien turvalliseen ja savuttomaan esilämmittämiseen. Flame Gel on alunperin suunniteltu teatteri-, elokuva- ja esityskäyttöön ja se on ammatimaisesti käytössä teattereissa ja esiintyvillä taiteilijoilla, sekä myös alkusammutus- ja palokoulutuksissa.

Saatavana 0,5l pakkauksissa. Geeli on helppokäyttöinen ja turvallinen kaataa - ei roisku.

Tuote ei jätä palojäämiä, eikä tuota ilmassa leijuvia hiukkasia tulipesiin, kuten paperin palessa syntyy.  Geelin palolämpötila on matala.

Käyttöohjeet

  • Levitä tasaisesti grillihiilille, nuotion, saunan tai takan puille. Geelin ei tarvitse imeytyä ennen sytytystä ja se on erittäin riittoisaa, esimerkiksi takan sytytykseen riittää n. ruokalusikallinen geeliä. Geeli ei anna makua grillattaviin ruokiin.
  • Märille ja kosteille puille annostusta lisättävä. Ei sovellu öljylamppuihin.

Turvallisuus:

  • Kuumaan grilliin, hehkuville hiilille tai avotuleen geelin kaataminen on kielletty.

Katso lisää turvallisuuteen liittyvää tietoa.

 

Näin sytytät tulisijasi oikein 

Myymäläteline

3L:n kanisteri