Tervetuloa kettumaalle

Turvallinen sytytysgeeli palokoulutuksiin

Efektiivisen liekkinsä ansiosta Flame Game palonesteet sopivat hyvin alkusammutus- ja palokoulutuksiin. Savuton ja hajuton geeli soveltuu käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa ja sitä on käytetty useissa koulutuksissa ympäri Suomea.

Flame Gel -sytytysgeelin liekki on hyvin efektiivinen/näkyvä, eikä se tuota sinistä liekkiä. Näin vältytään turhilta onnettomuuksilta koulutustilanteissa

Sytytysgeelin viskositeettia pystytään myös muuttamaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme tuottaneet asiakkaan pyynnöstä mm. juoksevampaa geeliä, jota pystytään ruiskuttamaan tasaisesti erilaisille pinnoille.

Flame Gel on alunperin suunniteltu palokoulutus-, teatteri- ja esityskäyttöön ja se on ammattimaisesti käytössä esiintyvillä taiteilijoilla, sekä alkusammutus- ja palokoulutuksissa.

Katso sytytysgeelin video.

Tutustu tarkemmin tuotteisiin:

Flame Gel sytytysgeeli
Flame Liquid paloneste

Lisää tietoa turvallisuudesta

Flame Game Oy:n historia juontaa juurensa pyrotekniikan sovellutuksista. Nykyiset palonesteemme ovat pitkän tuotekehityksen tulosta ja ne valmistetaan täysin kotimaisin voimin Naantalissa. Tällä hetkellä käyttäjäkuntaamme kuuluvat niin sirkustaiteilijat, eräretkeilijät kuin kotigrillaajatkin. Olemme toimineet alalla vuodesta 1995 saakka.